Ik heb een bemiddelingsvoucher van VDAB. Waar begin ik?

Wat zoek je? Wat wil je? Wat zijn jouw talenten?
Wij gaan graag met jouw talent aan de slag.
Laat je begeleiden door experten bij jou in de buurt.


Voor wie?

IBB (Intensieve Begeleiding & Bemiddeling)

 • Ik wil een job vinden maar hoe?
 • Hoe vind ik een gepaste job?
 • Hoe solliciteer ik best? 
 • Ik wil een gezonde work/life balans.
 • Ik wil meer zelfvertrouwen hebben om te solliciteren.
 • Welke opleidingen volg ik best om een nieuwe richting uit te gaan?

ZIBB (Zeer intensieve Begeleiding & Bemiddeling)

 • Ik heb een diploma maar spreek weinig Nederlands?
 • Ik weet niet hoe ik in België moet solliciteren.
 • Ik ben gestopt met school en zoek werk.
 • Ik heb geen diploma en zoek een job.
 • Waar vind ik een job waar ik Engels kan spreken?
 • Hoe solliciteer ik online?
   

8000 werkzoekenden vinden jaarlijks een job, samen met ons!

Wie ging je voor?

Samen met mijn coach van Skill BuilderS vond ik een job als inpakker. Na een korte stage heb ik een vast contract gekregen. Ik ben blij dat mijn coach mij hielp.

Mo, 55 jaar

Ondanks mijn bachelor-diploma vond ik niet meteen werk en dat frustreerde me enorm. Als ik terugblik op mijn begeleiding, dan onthoud ik vooral dat ik geleerd heb om de moed niet op te geven als je niet direct werk vindt. Mijn coach is me blijven aanmoedigen om werk te zoeken, ook in andere sectoren.

Tim, 30 jaar

Ik heb 5 jaar als ingenieur in Irak gewerkt. Werk zoeken in België was moeilijk. Mijn coach gaf me tips en informatie over werk zoeken in België. Ik werk nu een maand als bouwkundig tekenaar voor een bouwbedrijf.

Shihab, 29 jaar

De begeleiding die je krijgt bij Skill BuilderS is meer dan een begeleiding naar werk. Het is ook een innerlijke begeleiding naar wie je zelf bent en wat je kunnen en kennen is. Je wordt met open armen ontvangen en de coaches steunen je op alle vlakken.

Cindy, 55 jaar

Vanaf het eerste moment was er een goede band met mijn coach Ellen. Ellen begreep mijn situatie en legde mij geen druk op. Ze toonde interesse in mijn ambities, verleden en ervaringen. Samen gingen we op zoek naar mijn toekomst. Ellen hield contact via berichten en email. Iets waar ik me als jongere beter bij voel dan een zoom meeting of fysieke afspraken. Tijdens het traject heb ik ontdekt dat het OK is om even geen blijf te weten met jezelf. Ellen leerde me te werken met wat er in mezelf aanwezig is om zo mijn doel te bereiken. Ik ben nu aan de slag bij Agfa Gevaert als Process Operator. En … ik ben super tevreden!

Yannick, 21 jaar

Ik ben gescheiden en zorg voor mijn kinderen. Het is belangrijk dat ik een goede job vind. Werk zoeken is niet gemakkelijk. Ik heb Skill BuilderS gekozen om mij te helpen. Mijn coach heeft mij geholpen met een goede job en zelfvertrouwen. Nu kan ik werken en goed voor mijn kinderen zorgen. Ik heb veel vrienden op het werk en mijn Nederlands is nu ook beter omdat ik elke dag kan oefenen. Dat vind ik leuk!

Irma, 39 jaar

Start een nieuw hoofdstuk in je leven!

Bel ons op, of stuur ons een bericht voor meer info

Woman
Skill BuilderS logo

Wie is Skill BuilderS

Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen aan talent. Al meer dan 35 jaar. We ondersteunen, begeleiden en coachen werkzoekenden in hun zoektocht naar een job.

Samen met VDAB biedt ons team al vele jaren extra kansen aan werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Ontdek ook onze andere services op www.skillbuilders.be.

Verders met ieders talent!

Bij Skill BuilderS is iedereen gelijk. Leeftijd, niveau, achtergrond, opleiding, moedertaal, cultuur, gender,...

We begeleiden werkzoekenden naar de arbeidsmarkt en helpen hen een job te vinden die gelukkig maakt.

Heb je vragen? Contacteer Dries of Younes!

Dries
Younes