Coaches

Bekijk de coaches van je regio

Aubry

Aubry

Met een achtergrond als maatschappelijk werker en ervaring in HR kan je bij mij rekenen op een empathische, maar ook actiegerichte aanpak waarbij het proces even belangrijk is als het resultaat. Door steeds mee te bewegen met mijn klanten slaag ik erin om iedereen een traject op maat te bieden. Ik kijk er alvast naar uit om vérder te gaan met jouw talent!
Sarah C

Sarah

Leef je mooiste leven, haal er het beste uit. Met mijn enthousiasme en optimisme ontlokken we gezamenlijk jouw volle potentieel. Samen smeden we het pad naar jouw ideale baan. Laat ons avontuur beginnen – vol vertrouwen en positieve energie. Samen gaan we voor groei en succes!
Celine

Céline

Zoek jij de job van jouw dromen? Ik ga met jou aan de slag gaan om dit te bereiken. Hoe? Met mijn enthousiasme, mijn empathie en mijn passie om jou te helpen! Dankzij een traject op maat ontdekken we jouw mogelijkheden en talenten. Klaar om te werken? We gaan ervoor – On y va - Let’s go!’
Eline V

Eline

Jou motiveren, enthousiast maken en je vooral doen geloven in jezelf is enorm belangrijk voor mij. Samen ontdekken waar je (verborgen) talenten liggen en wat jouw doelen en dromen zijn. Zo gaan we samen op weg in de zoektocht naar een nieuwe job. Door mijn kennis in oriëntatie en een proactieve mindset weet ik zeker dat we mooie stappen kunnen zetten!
Jolien

Jolien

Als coach vertrek ik steeds vanuit nieuwsgierigheid: Wat is jouw verhaal? Waar krijg je energie van? Waar ben je goed in? Op die manier ontdekken we samen waar jij nood aan hebt en hoe ik jou het best kan ondersteunen. Met een begeleidingsplan afgestemd op jouw situatie, ervaring en talenten bouwen we samen aan een stabiele job en toekomst!
Auryn

Auryn

Als empathische coach hecht ik enorm veel waarde aan het welzijn van mijn klanten. Met gedrevenheid en een sociale aanpak werk ik op maat om jouw doelen te bereiken. Samen streven we naar positieve verandering en persoonlijke groei die zal leiden naar een duurzame job! Ik kijk ernaar uit om jouw traject te begeleiden en mee te volgen.
Eline

Eline

Iedereen heeft kwaliteiten. Mijn doel is deze samen met jou te ontdekken via een open luisterhouding en communicatie. Daarnaast help ik jou met je sollicitatievaardigheden om verder te groeien qua persoon en in je zoektocht naar werk. Ik kijk er naar uit je te leren kennen.
Isabelle

Isabelle

Mag ik jou begeleiden in je zoektocht naar een job? Op een positieve en enthousiaste wijze sta ik klaar om samen met jou te werken aan jouw traject naar een duurzame job.  En dit via korte- en lange termijndoelstellingen. Op een eerlijke wijze zal ik jou zeggen waar het op staat wanneer dat nodig is. Kortom: ik geef jou mijn volledige engagement, maar verwacht van jou wel hetzelfde terug.
Bianca

Bianca

Ik help je graag met allerlei sollicitatietips. Samen gaan we op zoek naar wat jou werkplekgeluk bezorgt en vooral welke kwaliteiten jou uniek maken. Zo kan je deze opnieuw belichten naar jezelf toe en naar jouw toekomstige werkgever!
Jinte

Jinte

Met een kopje koffie en een positieve insteek sta ik klaar om je te ondersteunen in je zoektocht naar werk. Je kan bij mij terecht voor een lach en een traan, en op tijd en stond ook voor een kritisch duwtje in de rug! Naast deze begeleiding kan je mij ook tegenkomen als job- en taalcoach. Heb je daarover een hulpvraag? Geef me zeker een seintje!
Jennifer

Jennifer

Als co-piloot bied ik een begeleiding aan op maat met oog voor jouw talenten, energiegevers en uitdagingen. Hands-on, gedreven, met een open houding ga ik aan de slag. Mijn ervaring als coach en netwerker binnen een multidisciplinair (jongvolwassen) team zorgen ervoor dat we streven naar een optimaal resultaat in jouw loopbaan waarbij je werkgeluk mag ervaren.  
Tom

Tom

Waar haal ik voldoening uit? Samen een toekomstplan maken, kijken welke richting je wilt uitgaan in jouw loopbaan. Via mijn werkervaring als HR consultant heb ik wat tips and tricks om een goede indruk te maken en sneller in contact te komen met interims. English? Hablas Español? Sprechen Sie Deutsch? We kunnen samen oefenen op het Nederlands en switchen waar nodig. Hopelijk tot snel!
Pavlina

Pavlina

Werk zoeken als nieuwkomer in België blijft een uitdaging, we doen dit op maat, volgens jouw talenten, interesses en noden. Ik ondersteun je graag in alle fases van dit proces. Hoe? Door mijn kennis van de Belgische arbeidsmarkt en mijn ervaring in jobcoaching van hoger opgeleide anderstaligen met jou te delen. Mijn uitgebreide netwerk en contacten met bedrijven zullen ons helpen om samen via de verschillende kanalen op zoek te gaan naar een geschikte job.
Nausikaä

Nausikaä

Klaar om samen jouw verhaal te schrijven? Jij de schrijver én hoofdrolspeler, ik met plezier jouw rechterhand. Jouw talenten vormen de basis voor een boeiende verhaallijn. Met mijn achtergrond in marketing, HR en rekrutering ondersteun ik jou graag in je zoektocht naar werk en help ik jou om je op een aantrekkelijke manier op de arbeidsmarkt te positioneren. Succesvol solliciteren, een gepaste job? Daar gaan we voor!
Afra

Afra

‘Samen met jou wil ik op zoek gaan naar een nieuwe job waarin jouw talenten optimaal benut zullen worden. Graag breng ik deze samen in kaart en bouwen we hierop verder. Vanuit mijn ervaring geef ik je praktische tips en eerlijke feedback waarmee we aan de slag kunnen gaan. Ik kijk er alvast naar uit om elkaar te leren kennen!’
Nikita

Nikita

Laten we samen jouw pad verkennen! Geen standaardprogramma's of algemene adviezen, maar een nauwe samenwerking waarbij we jouw behoeften, doelen en ambities grondig verkennen. Ik luister aandachtig naar jouw verhaal, achtergrond en ervaringen, want die vormen de basis voor een persoonlijk traject dat helemaal op jou is afgestemd.
Carla

Carla

Ik help jou graag verder in het vinden van een gepaste job. Hoe? Door je inzicht te geven over de Belgische arbeidsmarkt, het aanleren van de gepaste skills, je netwerk uit te breiden en het geven van tips and tricks hoe jezelf te profileren. Mijn uitgebreide ervaring in diverse sectoren komt hier zeker van pas. Maar eerst en vooral wil ik jou beter leren kennen, ontdekken wat je talenten zijn om zo samen je traject te bepalen. Ik kijk er al naar uit.
Iris

Iris

Ik kijk er naar uit om met jou kennis te maken en te bekijken waar je naartoe wil op werkvlak. Ik vind het belangrijk om vertrouwen te geven, een luisterend oor te bieden en vooral samen de juiste richting naar werk uit te gaan! Je kan rekenen op tips & tricks en het nodige enthousiasme!
Cheris

Cheris

Als integere, gedreven en enthousiaste coach met 10 jaar ervaring binnen rekrutering, begeleid ik jou graag naar een gepaste job. Ik vind het belangrijk om naar jouw verhaal te kunnen luisteren, je te motiveren, je tips te kunnen geven in alle aspecten van jouw zoektocht naar werk, om dat stapje dichter te komen naar een JA na een sollicitatiegesprek.
Yanah

Yanah

Krijg je graag erkenning voor wat vandaag goed gaat en zoek je naar manieren om het solliciteren makkelijker te laten verlopen? Dan maak ik van jouw zoektocht ONZE zoektocht. Ik ben graag in beweging en werk actiegericht. Onze match? Jouw inzet en mijn portie warmte, enthousiasme een vat vol tips & tricks helpen je op weg.
Nelleke

Nelleke

Samen met jou wil ik jouw toekomst vormgeven. Ik help je met zoeken naar je doelen en hoe je deze kan bereiken. Wanneer je iemand zoekt die echt naar je luistert en oog heeft voor jouw menszijn, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn verpleegkundige ervaring zorgt ervoor dat ik jou op psychosociaal vlak ook kan ondersteunen.
Ellen Janssens

Ellen

Open en empathisch naar jou luisteren, samen ontdekken waar jouw talenten en passies liggen en je hierin bekrachtigen: daar word ik gelukkig van! Met mijn ruime ervaring binnen de hulpverlening ondersteun ik je graag in het vinden van een passende job zodat jij met plezier elke dag kan gaan werken. Ik kijk alvast uit naar onze kennismaking.
Bart

Bart

Wat wil je en wie ben je? Wat geeft je energie en wat niet? Dat maakt mij nieuwsgierig. Heel nieuwsgierig! Ik vertrek steeds vanuit jezelf om het pad te zoeken dat naar een mooie job leidt. Jij neemt het heft in handen en ik inspireer je. Vanuit mijn ervaring in coachen, oriënteren en netwerken wil ik je copiloot zijn. Zullen we erin vliegen?
Aline

Aline

Als co-piloot help ik je graag met het uitstippelen van jouw route naar een fijne nieuwe job. Mijn expertise als oriëntatiecoach en loopbaanbegeleider wend ik dan ook graag aan om met jou op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt: wat motiveert je, wat kan je, wat zijn jouw sterkste punten?

Aline

Samen gaan we op weg en ontdekken we welke richting je uit wil met jouw carrière. Jij zit aan het stuur van dit traject en ik ondersteun je en help je in je zoektocht.
Stien

Stien

Zin om volop voor jouw loopbaandromen te gaan? Of zit je toch nog met wat vragen en twijfels rond de vele facetten van het werkleven? Wat jouw persoonlijke situatie ook is, samen geraken we er steeds uit. Met veel warmte en de nodige portie vastberadenheid bekijken we wat je nodig hebt om werkgeluk te ervaren. Met een groot hart voor werk en welzijn bouw ik betrokken mee aan een aantrekkelijk, veilig en toegankelijk klimaat binnen organisaties, zelfontwikkeling en interpersoonlijke relaties voor jou.
Hasna

Hasna

Inspireren, motiveren en vooral luisteren is iets waar ik jou in kan ondersteunen. Samen ontdekken wat je talenten zijn en wat je wilt en vooral in jezelf blijven geloven. Mijn ervaring als Recruitment consultant zorgt ervoor dat je succesvol zal solliciteren en voor een eerste goede eerste indruk gaat.
Sarah M

Sarah

Luisteren, meedenken over mogelijkheden en een hands-on mentaliteit: zo help ik jou om je doel te bereiken. Samen stellen we concrete en haalbare acties richting jouw werkgeluk. Vanuit mijn ervaring binnen rekrutering in verschillende sectoren kan ik je vele tips & tricks aanreiken over het sollicitatiegesprek, zelfvertrouwen en het nalaten van een positieve indruk.
Charlotte Van Dessel

Charlotte V

Ik kijk er naar uit jou te begeleiden naar een gepaste job. Eerst bespreken we de richting die je wil uitgaan. Want jij bent de chauffeur en ik zit naast je. Vanuit jouw talenten en ervaring gaan we aan de slag. Mijn ervaring uit de interimsector, mijn kennis van verschillende sectoren en mijn groot netwerk in de Antwerpse provincie zullen jou hierbij zeker helpen.
Valerie

Valerie

Communiceren met elkaar gaat verder dan een boodschap 'zenden en ontvangen'.
Mijn doel is onze communicatie te leiden naar de begrippen van begrijpen en verbinden. Blijf vooral jezelf, ik leer graag de originele versie van jou kennen.
Samen gaan we aan de slag onder het motto : Alleen ga je sneller, maar samen komen we verder!
Nazife

Nazife

Samen ontdekken wie je bent, wat je wil en wat jou energie geeft: daar ga ik voor! Met mijn ervaring als trajectbegeleider, kennis van verschillende sectoren en met een groot hart voor diversiteit help ik jou graag verder in jouw zoektocht naar een nieuwe job.
Pascale

Pascale

Zit je al eventjes zonder werk? Weet je niet goed welke richting je uit wil? Aan de hand van de juiste prikkelende vragen probeer ik jou op weg te helpen zodat je zelf tot de gepaste actie komt. Ik daag je uit en geef je dat duwtje waar je nood aan hebt. Dankzij mijn ervaring in HR en in het rekruteren leer ik jou alle kneepjes van het vak!
Manuel

Manuel

Ik begeleid je graag in jouw zoektocht naar een nieuwe job. Mijn ervaring als coach en teamleader wend ik graag aan om je hierbij te helpen. Opgeven staat niet in mijn woordenboek, van aanpak veranderen wel.
Charlotte

Charlotte

Iemand die oprecht naar je luistert en de beste versie van jouzelf naar voren wil brengen? Dat is mijn doel. Zo help ik jou te groeien en jezelf beter te leren kennen om een positieve verandering te realiseren in je leven. Laten we er samen voor gaan!
Lise-Marie

Lise-Marie

In een open en veilige sfeer luister ik graag naar jouw verwachtingen. Ik ga graag mee in jouw zoektocht naar een job waar jij voldoening uithaalt. Samen ontdekken we wat jouw kwaliteiten en motivatie zijn. Mijn enthousiasme en optimisme krijg je er zomaar bij.
Gail

Gail

Mijn aanpak? Dat is open communiceren zodat we elkaar goed leren kennen met wederzijds vertrouwen. Samen zoeken we efficiënt en doelgericht naar een job waar je je thuis voelt. Vanuit mijn opleiding bedrijfspsychologie en mijn ervaring binnen rekrutering en loopbaanbegeleiding ondersteun ik je graag in deze zoektocht én in het versterken van je sollicitatievaardigheden.
Laïla

Laïla

Ik heb ervaring in het werken met verschillende doelgroepen met uiteenlopende achtergronden. Een warme en open babbel, mensen echt leren kennen het opbouwen van een vertrouwensband zijn zaken waar ik erg naar uitkijk. Samen met jou werk ik dan ook graag een pad uit naar een nieuwe uitdaging binnen jouw talenten en mogelijkheden.
Erik

Erik

Als coach ga ik met een open mindset en met veel inzet met jou aan de slag. Voor mij is het vooral belangrijk dat jij je goed voelt tijdens het traject. Een comfortabele begeleiding met successen pakken we met veel inzet samen aan. Laat ons samenwerken aan JOUW toekomst!
Esther

Esther

Talenten en sterktes heeft iedereen, maar herken je deze ook? Inzicht hierin zorgt ervoor dat we gericht op zoek kunnen gaan naar jouw plaats op de arbeidsmarkt. Niet alleen bezig zijn met zaken die je goed kan, maar die jou ook energie geven. Belangrijk is dat je je authentieke zelf kan zijn. Zo straal je dit ook uit naar anderen. Let’s shine!
Valérie

Valérie

Zoek je een goedlachse coach die jou helpt met het vinden van een leuke job waarin jij helemaal jezelf kan zijn? Samen hijsen we de zeilen van zelfvertrouwen, trotseren we sollicitatiegolven en nemen we onderweg jouw kwaliteiten en vaardigheden onder de loep.
Jij bent de kapitein, ik vaar met jou mee op weg naar jouw droomjob. Laten we aan boord springen en koers zetten naar professioneel succes!
Femke Defrère

Femke Defrère

Dankzij mijn ervaring in de interimsector tracht ik jou de tools in handen te geven bij jouw zoektocht naar een nieuwe job.
Een begripvolle coach die naar jou luistert, maar ook een coach die jou in je eigen kracht wil zetten.
Mijn passie ligt erin om jou in een richting te doen bewegen die helemaal past bij jouw talenten.
Hilde

Hilde

In mijn job hou ik ervan om mensen aan te sturen en te motiveren, samen hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen in functie van een geschikte tewerkstelling. Samenwerken, open communicatie en vertrouwen opbouwen vormen de basis bij deze begeleiding. Mijn levenservaring zie ik als een verrijking in mijn job; een bron waar ik soms nuttige tips en advies uit kan putten.
Stéphanie

Stéphanie

Een toffe samenwerking waarbij open, eerlijke en duidelijke communicatie centraal staat. Graag exploreer ik samen met jou wat je noden zijn en hoe ik jou hierin kan ondersteunen. Een luisterend oor en een actiegerichte aanpak zijn enkele aspecten die je van mij kan verwachten. Zo zetten wij samen stappen op weg naar jouw nieuwe job.
Debora

Debora

Open communicatie, oprecht luisteren naar jouw verhaal en samen je traject vormgeven, is wat mij al meer dan 10 jaar drijft in mijn job! Ik vertrek graag vanuit jouw interesses en passie om op die manier het juiste plaatsje op de arbeidsmarkt te vinden. Mijn achtergrond als orthopedagoge en mijn ervaring in het holistisch coachen gaan een meerwaarde zijn om jou te ondersteunen in je zoektocht naar de juiste job. Op zoek gaan naar jezelf doen we samen!
Ewa

Ewa

Resultaatgericht, doelmatig, droge humor ... Dat ben ik! Positivo die zich richt op de kansen die er wél zijn in plaats van te treuren om de gemiste kansen. Ik help jou om grip te krijgen op de situatie en je uit te dagen om je professionele dromen vorm te geven.
Patricia

Patricia

Jou laten geloven in jezelf en jou motiveren: ik maak er graag werk van!
Zelfvertrouwen en positieve motivatie zijn cruciaal in het sollicitatieproces en de zoektocht naar nieuwe carrièremogelijkheden. Samen werken wij jouw actieplan uit. Je zal inzichten verwerven in de huidige arbeidsmarkt en je krijgt handige tips om optimaal voorbereid te zijn voor het sollicitatiegesprek. Zo kan je jouw kansen op een geschikte baan ongetwijfeld vergroten.
Chantal

Chantal

Vanaf nu sta je niet meer alleen in je zoektocht naar werk. We gaan samen op zoek om een antwoord te vinden op de vraag : waarom is het nog niet gelukt. Wat is er nodig op een job te vinden die je graag doet en waar je elke dag opnieuw graag naar vertrekt. Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan. Mijn jarenlange ervaring in het aansturen van bedienden en arbeiders heeft me geleerd dat iedereen, op elke plaats in een bedrijf, even belangrijk is. Met die aandacht ga ik ook graag jou begeleiden tijdens je zoektocht.
Nadine

Nadine

Ik kijk er naar uit jou te begeleiden en te “matchen” naar een gepaste job. Samen bepalen we welke richting we uitgaan. Vanuit een positieve blik gaan we aan het werk. Ik ken de arbeidsmarkt heel goed, net zoals de uitzendsector, de verschillende actoren en sectoren. Daarnaast heb ik een groot netwerk in Antwerpen-Kempen/Limburg. Samen creëren we het pad dat het beste aansluit en met een realistische kijk op jouw keuze.
Maxine

Maxine

Vanuit mijn ervaring in rekrutering sta ik helemaal klaar om jou centraal te plaatsen. Jij bent de trekker van de tocht die we samen zullen afleggen. Dit op een open en enthousiaste manier. Ik zal jou begeleiden langs onze tocht naar vooruitgang. Om jouw doelen te verwezenlijken zal ik je steeds motiveren en ondersteunen om resultaten te behalen. Gaan we er samen voor?
Elise

Elise

Ik haal energie uit het ondersteunen van mensen in hun zoektocht naar werk. Samen je profiel in kaart brengen, connectie maken met de arbeidsmarkt en last but not least de ideale match vinden tussen jou en het bedrijf/ de job, daar doe ik het voor! Verder ben ik een communicator in hart en nieren en zal ik je met hand en tand bijstaan in hoe jij jezelf het beste kan profileren bij jouw toekomstige werkgever!
Skill BuilderS logo

Wie is Skill BuilderS

Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen aan talent. Al meer dan 35 jaar. We ondersteunen, begeleiden en coachen werkzoekenden in hun zoektocht naar een job.

Samen met VDAB biedt ons team al vele jaren extra kansen aan werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Ontdek ook onze andere services op www.skillbuilders.be.

Verders met ieders talent!

Bij Skill BuilderS is iedereen gelijk. Leeftijd, niveau, achtergrond, opleiding, moedertaal, cultuur, gender,...

We begeleiden werkzoekenden naar de arbeidsmarkt en helpen hen een job te vinden die gelukkig maakt.

Heb je vragen? Contacteer Dries of Joyce!

Joyce
Dries