Ik heb een bemiddelingsvoucher van VDAB. Waar begin ik?

Wat zoek je? Wat wil je? Wat zijn jouw talenten?
Wij gaan graag met jouw talent aan de slag.
Laat je begeleiden door experten bij jou in de buurt.


We hebben erkenning en expertise in de begeleiding van:

 • Werkzoekenden

  Samen zoeken we uit welke richting je wil uitgaan om een gepaste job te vinden. Weet je goed welke job je wil, maar lukt het je toch niet een match te vinden? Dan bekijken we samen de situatie en zetten we de juiste stappen.

 • Jongeren

  In je zoektocht naar werk zoeken we samen een gepaste job. Weet je nog niet goed welke richting je wil uitgaan? Geen probleem, samen vinden we die richting. Weet je goed welke job je wil, maar heb je weinig ervaring of niet het juiste diploma? Ook dan helpen we je de juiste stappen te zetten.

 • Hoger opgeleiden

  We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van hoger opgeleide profielen. Daarnaast hebben we ook een groot netwerk aan bedrijven en zetten we in op jobhunting. Zo vinden we de perfecte match tussen jouw ambities en een geschikte werkomgeving.

 • 55+

  Vanuit onze jarenlange ervaring in het begeleiden van 50-plussers richting de arbeidsmarkt weten we dat er heel wat vooroordelen rond leeftijd bestaan. Samen weerleggen we al die vooroordelen! We zoeken voor jou de beste ondersteuning. Weet je nog niet goed welke richting je wil uitgaan? Geen probleem, wij zoeken samen die richting en vinden ongetwijfeld een goede match met een gepaste werkgever vanuit ons ruim netwerk. 

 • Mentaal welzijn

  We ondersteunen je in je zoektocht naar een haalbare werksituatie. Samen kijken we hoe je met drempels en obstakels onderweg kan omgaan. Met aandacht voor je volledige situatie en mentaal welzijn gaan we stap voor stap via kleine successen richting je doel!

We helpen je graag

Hoe pakken we dit samen aan?

 1. Kennismakingsgesprek of telefonische toelichting

  Wij ontdekken jouw loopbaanvragen en jij onze aanpak en troeven.

 2. Vervolgafspraak bij jouw VDAB-bemiddelaar

  Geef jouw keuze door bij je volgende afspraak bij VDAB

 3. Intakegesprek

  We nemen de tijd om je interesses en talenten te ontdekken en brengen je loopbaanverwachtingen in kaart.

 4. Actieplan op jouw maat

  Samen stippelen we acties, opleidingen, workshops uit die je optimaal voorbereiden op de arbeidsmarkt. Heb je vragen? Loop je tegen iets aan?  Vertel het ons!

 5. Overlegmomenten met je coach

  Je coach ondersteunt en begeleidt je in je zoektocht naar een gepaste job, digitaal en op de locatie van jouw keuze.

 6. Samen op zoek naar een gepaste job

  Je kan rekenen op een succesvolle begeleiding, individueel en in groep, digitaal en ter plaatse. Heb je een job gevonden? Ook dan houden we nog even contact.

Wat bieden we jou?

Woman

Sterk team

Een team van enthousiaste coaches met diverse expertises staat klaar om je te begeleiden naar een gepaste job.

Begeleiding in jouw buurt

We zijn aanwezig in heel Vlaanderen, dus zeker ook in jouw buurt.

Optimaal digitaal en op maat

We voorzien ook optimaal in digitale sessies, zowel individueel als in groep.

Ruim aanbod van boeiende workshops & webinars

Zowel digitaal als ter plaatse. Ruime keuze uit cv-opmaak, motivatiebrief, jezelf voorstellen, gebruik van sociale media, ontdekken en inzetten van je talenten, …  Ben je minder vertrouwd met digitale tools, dan kan je rekenen op een computer ter plaatse of telefonische ondersteuning. 

Vacatures, job-events en toegang tot een netwerk met job opportuniteiten

Neem deel aan onze job-events en maak gebruik van ons uitgebreid netwerk. Droom je van een zelfstandige activiteit? Ook dan kan je bij ons terecht voor advies.

 

Locaties in jouw buurt

Je vindt ons op 68 locaties verspreid over heel Vlaanderen en Brussel

Locaties in jouw buurt

Je vindt ons op 68 locaties verspreid over heel Vlaanderen en Brussel

Maak kennis met onze coaches

Ons enthousiast team staat klaar om jou te begeleiden in je zoektocht naar een job!

Zowel digitaal als ter plaatse. Ruime keuze uit cv-opmaak, motivatiebrief, jezelf voorstellen, gebruik van social media, talenten, … Ben je minder vertrouwd met digitale tools, dan kan je rekenen op een computer ter plaatse of telefonische ondersteuning. 

Afra
Nazife
Tom

Enkele vragen & antwoorden

Hoelang duurt een begeleidingstraject?

Een begeleidingstraject bij Skill BuilderS duurt minimum zes maanden. Ben je sneller aan het werk? Dan blijven wij nog steeds vrijblijvend beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Ben je anderstalig? Dan kan het traject verlengd worden tot 12 maanden.

Wat is het verschil tussen een kennismakingsgesprek en een intakegesprek?

Tijdens een kennismakingsgesprek of telefonische toelichting stellen wij jou concrete vragen zoals Wat zoek je? Wat wil je? Waar loop je tegen aan?

Een intakegesprek vindt plaats bij de start van de coaching. We nemen de tijd om je interesses en talenten te ontdekken en brengen je loopbaanverwachtingen in kaart.

Wat als het niet klikt met mijn coach?

We hebben een sterk team van enthousiaste coaches met diverse expertises. Al onze coaches staan klaar om je te begeleiden naar een gepaste job. Je kan via onze website al een kijkje nemen welke coaches in jouw regio werken. 
Is er geen klik met je coach? Ook dan zoeken we een oplossing.

Wie wordt mijn coach?

Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw loopbaanvragen. Samen zoeken we de gewenste locatie, het tijdstip en de coach die jou optimaal kan begeleiden. 

Kan ik bij jullie ook terecht buiten de kantooruren?

 • Bel ons op 0800 64 009 – we staan je graag te woord tussen 8u en 17u30
 • Of stuur een email naar voucher@skillbuilders.be – we antwoorden je binnen de 24u
 • Of surf naar www.begeleidingnaarwerk.be en maak meteen een afspraak via de afspraaktool of laat je vraag achter in de chat

Waar gaat mijn begeleiding precies door?

Altijd bij jou in de buurt. Je vindt ons op 68 locaties verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. Op onze site staan al onze locaties. Er is er dus zeker één in jouw buurt. Je kan rekenen op een succesvolle begeleiding, digitaal en ter plaatse op de locatie van jouw keuze. 

Wie ging je voor?

Vanaf het eerste moment was er een goede band met mijn coach Ellen. Ellen begreep mijn situatie en legde mij geen druk op. Ze toonde interesse in mijn ambities, verleden en ervaringen. Samen gingen we op zoek naar mijn toekomst. Ellen hield contact via berichten en email. Iets waar ik me als jongere beter bij voel dan een zoom meeting of fysieke afspraken. Tijdens het traject heb ik ontdekt dat het OK is om even geen blijf te weten met jezelf. Ellen leerde me te werken met wat er in mezelf aanwezig is om zo mijn doel te bereiken. Ik ben nu aan de slag bij Agfa Gevaert als Process Operator. En … ik ben super tevreden!

Yannick, 21 jaar

De begeleiding die je krijgt bij Skill BuilderS is meer dan een begeleiding naar werk. Het is ook een innerlijke begeleiding naar wie je zelf bent en wat je kunnen en kennen is. Je wordt met open armen ontvangen en de coaches steunen je op alle vlakken.

Cindy, 55 jaar

Ondanks mijn bachelor-diploma vond ik niet meteen werk en dat frustreerde me enorm. Als ik terugblik op mijn begeleiding, dan onthoud ik vooral dat ik geleerd heb om de moed niet op te geven als je niet direct werk vindt. Mijn coach is me blijven aanmoedigen om werk te zoeken, ook in andere sectoren.

Tim, 30 jaar

Start een nieuw hoofdstuk in je leven!

Bel ons op, of stuur ons een bericht voor meer info

Skill BuilderS logo

Wie is Skill BuilderS

Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen aan talent. Al meer dan 35 jaar. We ondersteunen, begeleiden en coachen werkzoekenden in hun zoektocht naar een job.

Samen met VDAB biedt ons team al vele jaren extra kansen aan werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Ontdek ook onze andere services op www.skillbuilders.be.

Verders met ieders talent!

Bij Skill BuilderS is iedereen gelijk. Leeftijd, niveau, achtergrond, opleiding, moedertaal, cultuur, gender,...

We begeleiden werkzoekenden naar de arbeidsmarkt en helpen hen een job te vinden die gelukkig maakt.

Heb je vragen? Contacteer Dries of Younes!

Dries
Younes